NOVINKY

arr3Poštovné zadarmoPri objednávke nad 50 € je doprava v rámci Slovenska zadarmo. Je to vďaka Vám, nakoľko sa môj...

KONTAKTY

Marián Božík
Podjavorinskej 1614/1
915 01 Nové Mesto nad Váhom
tel: 0905 752 258
fax: 032 7712692
pediguj(a)pediguj.sk

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 0,90 EUR
naša cena 0,60 EUR

» Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Informačný systém E-shopu www.pediguj.sk ja zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod registračným číslom 201405403.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.pediguj.sk týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získaných registráciou pri vytváraní zázkaznického účtu, nakladá v zmysle Zákona č.122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov § 5 odstavec (1).

Rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zaslanie objednaného tovaru a pre komunikáciu so zákaznikom. V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete si tovar objednať telefonicky.

Z vyššie uvedeného zákona plynie povinnosť neposkytnutia získaných osobných údajov tretej strane. Výnimkou je, pri výbere spôsobu doručenia tovaru prepravnou službou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi, za účelom doručenia zasielky.

Podľa § 28 odstavec (1) písmeno f) vyššie uvedeného zákona sa prevádzkovateľ internetového obchodu www.pediguj.sk zaväzuje, že na prianie zákaznika, vymaže neodkladne jeho osobné údaje z databázy internetového obchodu.

Prevádzkovateľ internetového obchodu si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

Registrácia IS


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

MGU0MjEx